Tréninky pro řemeslníky_MOŽNOST PŘIHLÁŠENÍ


Skupina Saint-Gobain pořádá v průběhu března a dubna sérii akcí pro řemeslníky v Praze, Brně a Ostravě. V rámci těchto akcí představí stovkám stavebních firem a řemeslníků praktické postupy při použití inovativních stavebních materiálů Weber, Isover, Rigips, Adfors a Ecophon.

Pouze praxe a znalosti

Za pouhý jeden den získají účastníci praktické znalosti, budou pracovat pod vedením aplikačních techniků a specialistů. Účastníci se naučí nové stavební postupy, finty se stavebními materiály, tedy pouze praktické dovednosti.

Na hlavním pódiu postupně vyrostou ukázkové konstrukce podlah, příček, podkroví nebo obvodové zdi, na kterých zástupci skupiny Saint-Gobain budou demonstrovat jak na šikmou střechu, záklop podkroví sádrokartonovou konstrukcí, jak na zateplení fasád nebo instalaci omítek, jak si poradit s podlahou nebo s moderními tapetami a jejich instalací.

Desítky workshopů po celý den

Paralelně s programem na hlavním podiu se účastnici budou moci zapojit do workshopů, při kterých si sami vyzkouší moderní postupy tmelení a broušení sádrokartonových konstrukcí, izolaci podlah v podkroví, aplikaci designových omítek, řešení kročejového útlumu v podlahách, lepení sklo vláknitých tapet nebo finty při instalaci akustických podhledů. Po celou dobu akce si také budou moci vyzkoušet a naučit se pracovat s moderním elektrickým a ručním nářadím DeWalt resp Stanley.

Termíny

Akce se budou odehrávat v prostorách výstavišť, která poskytují dostatek prostoru a zázemí pro akci, která bude simulovat podmínky skutečného staveniště nebo stavební rekonstrukce. Řemeslníci a stavební firmy budou mít možnost projít Saint-Gobain tréninkem 23.3. v Ostravě na Výstavišti Černá Louka, 11.4. v Brně na výstavišti BVV a nakonec 20.4. v Praze v Křižíkově pavilonu na Výstavišti Holešovice, Vždy od 8 do 16:00

Detailní informace o celé akci naleznete na www.sg-trenink.cz