PARTNEŘI SE PŘEDSTAVUJÍ



Webový portál Stolaři-Truhláři.cz s truhlářskou tématikou je portálem inzertním a informačním.
 

Hlavní myšlenkou je propojení zúčastněných hned na několika úrovníchdřevoobráběcího průmyslu. V první úrovni se jedná o rychlou a účelovou komunikaci mezi profesionálními truhláři – VÝROBCI (truhláři, nábytkáři, řezbáři, stolaři...)  a společnostmi, které se zabývají prodejem všeho potřebného k jejich práci – DODAVATELI (dodávající vše potřebné k práci výrobce - stroje, nástroje, dřevomateriály, příslušenství, technologie, služby...). Na druhé úrovni se potkávají výrobci se samotnými potenciálními zákazníky, kteří portál využívají jako databázi truhlářských výrob a hledají v ní podle lokality truhlářských provozoven a druhu činnosti, kterým se daný výrobce zabývá. V neposlední řadě portál poskytne ke čtení zajímavá témata, zveřejňujeme informace o probíhajících veletrzích dřevoobráběcího průmyslu, řemeslných výstavách, naleznete u nás informace o kurzech, různé zajímavosti a povídání pro kutily.


Našim registrovaným uživatelům nabízíme možnost různých forem prezentace jejich živností a firem, výrobků a služeb, včetně využití přidružených služeb jako jsou nabídky novinek na trhu, akčního zboží, možnosti spolupráce, hledání zaměstnání, ale také např. bazaru strojů a konzultace dotačních programů. Nabízíme zápisy v katalogu firem, bannerové kampaně a zveřejňování PR článků.


Spolupracujeme s organizátory veletrhů dřevozpracujícího průmyslu a výstav se zaměřením na dřevoobráběcí průmysl a především na truhlářské řemeslo, vydavateli časopisů a školami s dřevařským zaměřením, různými asociacemi, zajímavými projekty a v neposlední řadě zveřejňujeme informace o možnostech a podmínkách dotačních programů.


Naším cílem je na portálu spravovat co nejobsáhlejší a nejaktuálnější katalogy firem a živnostníků působících v dřevoobráběcím průmyslu a podobných oborech, kteří jsou schopni svými výrobky či službami pokrýt potřeby České republiky a kteří budou také sami přispívat do různých sekcí portálu a tímto ho také obohacovat o cenné informace.

Stolaři-Truhláři.cz webový portál nejen pro truhláře www.stolari-truhlari.cz