PARTNEŘI SE PŘEDSTAVUJÍ


Houfek, dřevoobráběcí stroje

Houfek

Společnost HOUFEK a.s. byla založena Ing. Jaroslavem Houfkem v roce 1991. Původně působila jako malá dílna na výrobu jednoduchých dřevoobráběcích strojů. Dnes společnosti sídlí ve městě Golčův Jeníkov. Technická jedinečnost, originalita a kvalita dílenského zpracování vyvolávala zvyšující se poptávku po strojích firmy HOUFEK na českém trhu a postupně i v zahraničí. Technický koncept manažersky doplnil syn Aleš Houfek a díky jeho práci od roku 1993 prochází firma dynamickým rozvojem. Výsledkem bylo rozšíření výroby o další sérii dřevoobráběcích strojů vlastní konstrukce - širokopásové brusky, které dnes úspěšně pracují ve 22 světových zemích, viz http://www.houfek.com/brusky/sirokopasove-brusky.htm.

Součástí rozsáhlého objektu je i podniková prodejna, která nabízející maloodběratelům kompletní výrobní řadu firmy HOUFEK a také ruční nářadí a spotřební materiál pro truhláře. Modernizace výrobního programu umožnila zvyšovat kvalitu a sortiment vyráběných strojů. Proto dnes firma HOUFEK vyrábí také oscilační hranové brusky, oscilační válečkové brusky. Ale setkáte se ze stroji pro finální úpravu dřeva, dlabačky a aktuálně i stroje k průmyslovému využití, viz http://www.houfek.com/cnc-drevoobrabeci-centrum.htm.

Na českém trhu si firma HOUFEK vybudovala významné postavení především díky strojům vyznačujících se vynikajícími technickými parametry, spolehlivostí, snadnou obsluhou a výborným dílenským zpracováním. Všechny tyto parametry jsou zajišťovány třísměnným provozem. Správnost volby obchodní politiky dnes dokazuje fakt, že 75% prodeje tvoří export a stroje HOUFEK tak nacházejí svého zákazníka nejen v zemích EU a USA, ale napříč celým světem. Současně se firma snaží vybudovat vlastní obchodní organizace a zastoupení v zemích, kde potenciál růstu prodeje dává možnost dalšího rozvoje. Síla v jednoduchém řešení – to je krédo firmy HOUFEK při vývoji a konstrukci brusek. Více.

Houfek Open day

V rámci partnerství společnosti Houfek a projektu SUSO jsou pro školy, pedagogy a studenty oboru truhlář připraveny dva dny Houfek Open day. Jedná se o 29. 5. 2014 a 4. 6. 2014 vždy od 10.00 do 15.00. Na programu je prohlídka společnosti, od výrobních hal až po konstrukci a vývojové pracoviště. V rámci programu je připraveno občerstvení a soutěž o hodnotné ceny. První cenou je dlabačka VD 16. Houfek nabízí také zajištění logistiky autobusy na základě Vašich požadavků. Zájemce prosíme o vyplnění přihlašovacího formuláře, který zašlete na adresu surmaj@abf.cz nebo marketing@houfek.com. Formulář zde.