PARTNEŘI SE PŘEDSTAVUJÍ


DeWALT – záruka výkonu

V roce 1922 položil Raymond DeWALT základní kámen jedné z vedoucích společností v oblasti profesionálního elektrického nářadí. Značka DeWALT si vybojovala své pevné místo na vrcholu pomyslného žebříčku ručního elektrického nářadí.

Společnost DeWALT, která je součastí celosvětového koncernu Stanley Black & Decker, nabízí široký sortiment ručního elektrického a akumulátorového nářadí a příslušenství pro profesionální použití.
Nářadí DeWALT je vhodné pro převažnou většinu prací ve stavebnictví, kovoobrábění, dřevoobrábění nebo řezání. V širokém sortimentu pracovních strojů jsou zařazeny jak stroje se stálým přívodem elektrické energie, tak i nářadí akumulátorové, které poskytuje stejný výkon jako nářadí se stálým napájením, ale součastně poskytuje větší nezavislost a mobilitu pracovníků po stavbě. Do sortimentu akumulátorového nářadí DeWALT patří ucelená řada v systémech 3,6 V až po 36 V, které zahrnují vrtací kladiva, šroubováky, vrtačky, rázové utahováky, kotoučové, přímočaré i ponorné pily, úhlové brusky a další.

V oblasti elektrického nářadí má DeWALT silnou pozici zejména v oblasti sekacích a bouracích kladiv od 2 kg až do 30 kg, v úhlových bruskách, pokosových, přímočarých a nebo okružních pilách. DeWALT se zaměřuje i na laserové a optické přístroje a větší stacionární stroje, jako pásové pily, hoblovačky, protahovačky nebo pily s radiálním ramenem. Samozřejmostí je i širký sortiment v oblasti příslušenství, jako jsou vrtáky, řezné kotouče, pilové plátky atd.

Kvalita elektrického nářadí DeWALT je každý den prověřována na staveništích a v dílnách celého světa a je potvrzena spoluprácí se seriálem závodů MotoGP, kde je DeWALT oficielním dodavatelem nářadí pro tyto závody. Součástí spolupráce s motocyklovým průmyslem je i partnerství se závodním týmem Yamaha TECH3, kde se společnost DeWALT stala oficielním sponzorem tohoto závodního týmu.

Nařadí DeWALT je vhodné nejenom pro živnostníky a menší stavební a průmyslové firmy, ale je určené i pro ty nejnáročnější provozy velkých stavebních a průmyslových společností. S nářadím DeWALT, získáte silného partnera pro ty nejnáročnější pracovní operace a spolehlivého pomocníka, který vás nikdy nenechá „ na holičkách. “